Moni,Cyguś ma wyszukaną dietę
Musisz poletko poziomkowe mu założyć
Jeżówka jest w objęciach aminka i jęczmienia grzywiastego z cudnymi pędzelkami
To moje ubiegłoroczne odkrycie, po tym jak Constancja podsunęła mi cudną inspirację
Redukcje różane na rabatach mają wprowadzić nieco więcej oddechu, ale też miejsca na..byliny
Mam nieustanną korbę na tym punkcie, zwłaszcza jak przeglądam oferty szkółek
Wiolu, witaj! Moja lawenda czeka,...aż przeschnie
Od jutra planuję zacząć cięcie, bo już jest mocno zaawansowana i przekwita. Żal mi bzyków bo wciąż się uwijają przy niej pracowicie, ale może przeniosą się na jeżówki.
Jeżówka GD jest naprawdę niesamowita. Zaczyna od koralowego odcienia w pąku, przez malinowy bo zgaszony amarant. Bardzo wytrwale i obficie kwitnie i trzyma pokrój idealnie. Polecam!
Januszu, udało się zmniejszyć foty, dziękuję za dobre chęci i pozdrawiam serdecznie!
Madżenko, byłam w Rosarium, ale zakupów nie czyniłam
Z prozaicznej przyczyny - miejsca brak.
Ty natomiast przeczysz fizyce, naginasz czasoprzestrzeń i wciąż wypełniasz rabaty
Stale śledzę zmiany (przesadzanie i wymianę trawek, duety różano-bylinowo-trawiaste) i ogólnie wartką akcję Twojego ogródka
ps. Spotkałam Danusię i Leidę u Chodunów! Jaki ten świat mały..2 miesiące temu na Chelsea, teraz w Radlińcu
Martuś, ja również dziękuję za towarzystwo
Gosiu, po wizycie w Rosarium zaprosiłam dziewczyny na lody różane do mnie
Po upałach na polach różanych trafiłyśmy na gwałtowną burzę, ale udało się szczęśliwie wrócić do domu
Nie wiem o której róży myślisz? Billet Doux może na angielskiej?
Postaram się odwiedzić Was w sierpniu, choć może nieco wcześniej niż pod koniec, bo planuję wyjazdowy urlop od końca sierpnia. Dogadamy się jeszcze
Aniu, dziękuję za odwiedziny!
Jarzmianki są przecudne i takie fotogeniczne! Mogłabym je fotografować bez końca
Bardzo wytrwale kwitną (od maja), a po ścięciu powtórzą jesienią
No to jeszcze trochę kotlecików