Dobry wieczór wszystkim!
Jak Wam minął dzień?
Cudowne Święto Trzech Króli za nami... widziałam w różnych miejscach przygotowane piękne przedstawienia - dobra pogoda wszystkim sprzyjała!
U nas jest dziś bardzo zimno - około -8st w ciągu dnia, ale niezwykle optymistycznie, słonecznie, z zimą w najlepszym jej wydaniu!
Wczoraj sypnęło nam śniegiem i przyznam, że ten stan bardzo mi się podoba
Cały dzień, a może raczej jego pół, spędziliśmy na świeżym powietrzu - dobrze nam to zrobiło, podładowało akumulatory przed jutrzejszym powrotem do pracy.
Teraz grzejemy się, przy czym możemy
Aniu, bardzo serdecznie Ci dziękuję, że masz ochotę odwiedzać mój wątek, oglądać ogród pod brzozami, czytać co mi tam w duszy gra... Gra różnie, ale w Waszym towarzystwie głównie optymistycznie - cieszę się, że wywołuje to i Twój uśmiech!
Na całą resztę słów nie zasługuję, więc je z rumieńcem pominę w komentarzu (bardzo miło mi się zrobiło, dziękuję Ci...), ale zaproszę do częstych odwiedzin takich czynnych! Czytanie humor poprawia? Super! Proponuję włączyć się do dialogu
Rozważasz otwarcie wątku opowiadającego o Twoim ogrodzie?
Pozdrawiam gorąco!
Iwonko, dzięki - fajnie, że Ci się podobają moje zdjęcia
Ćwiczę i chyba nic sobie nie zrobię, chociaż aktualnie moje łydki ledwie pozwalają mi chodzić
Gosiu, automat to automat - zdjęcia zrobi po swojemu, a nie po naszemu, ja więc preferuję pójście o krok dalej.
Mnie nie wszystko się udaje, ale próbuję ciągle. Dzięki za dobre słowo!
Stres rzeczywiście służy spadkowi wagi, ale Ci go nie życzę... jest lepiej?
Waldku, apetyczne!
Zapraszam w plener: