O ranu, co za dołująca dziś aura - pada od rana, ciemno, do domu daleko :/
Czy u Was podobnie?
Tęsknię za upałami
Chyba dziś dla poprawy nastroju w kominku rozpalę
Bożenko, witam w ten depresyjny piątek. Całe szczęście, że za parę godzin weekend zaczynamy i cieszę się, że zdążyłam wczoraj skosić! Ponoć pogoda ma się poprawić, więc może jutro uda się Tobie. Czytam, że koszenie to także Twoje zajęcie
Moja nowa kosiarka jest zbudowana z jakiegoś tworzywa polimerowego (chyba), więc też jest i ergonomiczna i dużo lżejsza od poprzedniej. PanM się postarał
Aż tak Ci przypadła do gustu kompozycja słonecznej jeżówki z turzycą? Kurczę, to super - mam potwierdzenie więc, że taka aranżacja kolorystyczna ma sens
Bożenko, bardzo dziękuję za roślinną ofertę! Bardzo chętnie skorzystam z Twojej szczodrości. Wzamian oferuję jakąś różaną królewnę
Pozdrowienia i szybkiej 16ej!
Magorzatko, nową kosiarkę zaprezentuję przy kolejnym koszeniu
Teraz stoi już w garażu, nie będę jej ciągać
Ładna jest!
O traktorku też bym marzyła, ale to już spory wydatek - zadowalam się więc w pełni tym, co dostałam, ale Ty przy swoim areale mogłąbyś taką mechanizację mieć!
Jaka pogoda nad morzem?
Marta, kobieta z kosiarką = kupa śmiechu?
Na to wygląda
Dobrze, że nie nagrałaś mamy - nie pisałabyś już z nami
Monika, często jest tak, że od pierwotnej koncepcji do ostatecznej realizacjoi jest olbrzymia przepaść
To jednak oznacza, że bierzemy pod uwagę wszystkie możliwe opcje - to dobrze!
Drewno na tarasie zawsze bardzo mi się podobało... teraz, gdy w wyobraźni widzę, jak by to wyglądało, z zabudowanymi donicami wychodzącymi z tarasu - po prostu bardzo bym chciała, żeby udało się ten plan wdrożyć w życie!
Gat, witam gorąco, mimo paskudnej aury!
Pozdrów P. - biedny jest z tą swoją kontuzją... A z drugiej strony, na pewno korzysta z róznych smakołyków, które - osładzając mu ból - mu przygotowujesz
Gdzie zdjęcia? Już przed 10ą
Mój taras będzie inny, niż Twój, ale chyba zmiany w obu przypadkach będą bardzo pozytywne!
Czekam na Twój raport
Różyczko, takie słoneczne w tonacji jeżówki są przepiękne
Zakochałam się w tym kolorze, właśnie w połączeniu z bielą