Ania, Kondzio, Nowinka, Anianiekurzak dzięki, zaglądajcie, będzie mi bardzo miło
Tulapkucześć, cebul tulipanowych dokupiłam tylko jesienią, niewiele - ze 30, posadziłam na drugim piętrze
, więcej nic nie wejdzie, floks raczej szydlasty
, żurawek prę sie znajdzie, berberysów już więcej, to moje ulubione krzewy, miłego wieczoru
Pepsi Gosieńko dobrze, że jesteś, a widzisz, tak się porobiło, no szkoda, mam nadzieję, że tu będziemy się spotykać, bo tęsknić będę za Wami okrutnie
Gosiap32 dzięki, byłam u Ciebie
Margo2 no fakt, nie sposób wszystkich spamiętać, miło mi , że zajrzałaś, dziękuję za komplementy, nie podpisałam róż, bo są takie znane, myślałam, że takich nie trzeba
, poprawię się i będę podpisywać, jeśli któraś Cie interesuje pytaj, pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Hanka toz to najzwyklejsza sosna czarna austriaca, jutro Ci ją przywiozę
w zamian za dwie Twoje dostojnice, oczywiście to pan Horstmann, a zestawienie cisa i trawy samo się zrobiło z powodów oczywistych czyli powszechnego braku miejsca
. Za dużo trawnika trawnika mówisz ? za dużo? napisz to jeszcze raz, mężowi pokażę
. Zreszta muszę się umówić, żeby wszyscy tak pisali
. Pozdrawiam gorąco, dziękuję za przemiłe słowa
Aguniada pogoda dziś faktycznie nie nastraja dobrze, ale na szczęście już styczeń a nie listopad - tego się trzymaj
, Aga, jak patrzę na Twój ogród, to mam wrażenie, że nie masz w nim żadnych problemów, wszystko takie zaplanowane i zrealizowane perfekcyjnie, u mnie tak się nie da - ma być białe i bladoróżowe w planach, a i tak nie wyjdzie - chyba ktoś mi po nocach dosadza
, może mąż
. Będę obserwować zmiany u Ciebie z przyjemnością, północna strona idzie pod młotek? Czyli co przywędruje do ogrodu? Pewnie hortensje i bukszpany, pozdrawiam cię serdecznie
Ewa terlica prawda , że się postarałam?
cześć Ewcia, witaj, u ciebie też łeb urywa wichura? Wiesz, co napiszę o Amanogawie, nie czaj się i pokaż emowi, jak kupisz
spodoba mu się
. no to będziemy sobie patrzeć, jak burgundy nam rosną,
Markitko proszę
uprzejmnie. Miniaturkę mówisz masz
, u mnie na pewno miniaturki się zmieszczą
zaraz poszperam w necie i obejrzę ją sobie
Majka cześć, cieszę się, że jesteś ze swoim magicznym domem i czarującym ogrodem, bardzo się cieszę, dobrze, że zajrzałaś do mnie
pozdrawiam Cie gorąco
i wszystkiego dobrego w NR