Nareszcie piątkowy wieczór.. a ja coś nie w humorze
Haniu, ja też się nie moge doczekać- z takiej zwykłej ciekawości, co też się będzie działo
Nie trzeba dawać się zżerać- pączki na rodku i wielkokwiatowych azalkach, japonki pączusie mają nieduże ale ja liczę mimo wszystko, że to kwiatowe są!
Dorciu- drobne rzeczy czasem robię sobie sama, np scaling, albo rtg
Najczęsciej jednak leczymy siebie nawzajem. Jak jestem z kolegą na zmianie to blokujemy sobie swoje wizyty, żeby nikt się nie zapisał i albo on siada do mnie albo ja do niego.
O mechanikach nie rozmawiajmy, właśnie wczoraj P musiał wstawić swój samochód do pilnej naprawy, a dziś mnie krew zalała, jak usłyszałam cenę.
Z weselszych tematów okołomechanikowych
widziałaś jedną z reklam TMobile z Kotem.. jak jest śpiewającym mechanikiem. Strrrrasznie ją lubię i na jej widok zawsze myślę o Tobie i Twoim Mężu
Inuś- Cygusiek skacze, lata.. Ogólnie szaleje. Czasem biega po 2 stopnie, zeskakuje z 3. Na kanape nie wskakuje z przodu tylko od strony podłokietnika- bez problemu wybija sie na pół metra w górę.
Zakusiek był bardzo skoczną psiną i też tak latał..Nowego pieska mieliśmy nazwać Jump..zdrobniale i fonetycznie pisząc miał być "Dżampuś"..ale Cyguś nam sie spodobał..Łabądek znaczy się
ale Jump może mieć ma trzecie..tak tak- na trzecie, bo na drugie ma Diabelec
Bać się to może nie.. już nie..ale nie przepadam
Odkąd pamiętam, panicznie bałam się dentystów i dopiero studia wyleczyły mnie z tego strachu
Raz na jakiś czas trzeba usiąść na fotelu- to dobre bo trzeba poczuć to, co czuje pacjent. Łatwiej zrozumieć swoją
ofiarę
Kasiu, niepotrzebnie się wyrwałam z tym komentarzem. TO bardziej w formie żartu było. Cena promocyjna niezła, ale wyjściowa generalnie nieciekawa. U nas chyba kosztują 60pare pln.
Tak więc jak kupować to tylko w promocji.
Oczywiście nic nie kupuj, to był żart, może niestosowny..
Aniu- słońce i mi poprawia nastrój i od razu dodaje energii!
Liściastych mam sporo- krzewów i drzew. Wszystko na rabatach, więc sprzątania niewiele. Drzewa młode mało na trawnik liści sypią, ale z czasem zapewne będą mi więcej zajęcia organizować