Cudowny dziś dzień!! Słońca mało, wiatr wieje bardzo silnie.. nic to!!
Wstałam dziś, przekonana, że jest poniedziałek, juz w głowie układałąm sobie dzień.. Na szczęście P przy śniadaniu zapytał, jakie na dziś mam plany- jak wygłosiłam, co zamierzam robić przed pracą- parsknął serdecznym śmiechem informując, że dziś niedziela
Dostałam więć extra wolny dzień w prezencie
Ostatnio taki numer zrobiłam sobie w podstawówce, gdy w niedzielę szykowałam się do szkoły
Gorzaciu,
mentalny grubasie chcesz wiedzieć, jaki ja mam rozmiar?!? Nie wkurzaj mnie bo się okaże, że ja powinnam przestać jeść na jakieś kilka miesięcy
Krzysiu- do kompostownika muszę wrzucać sama, a jeszcze Mąż by coś źle wrzucił
Jestem czasem ofiarą myślenia, że nikt nie zrobi tak dobrze, jak ja sama
Z kompostem może się w końcu pogodzę
Choineczka wystrojona w koroneczki brzmi uroczo! Koniecznie będziesz musiała wstawić zdjęcie ubranej..nawet tej malutkiej.
My uparcie będziemy chcieli wstawić dużą- wiesz..to będzie nasza pierwsza choineczka i mimo Cygusia chcemy spróbować
Ja nie podolewam, wczoraj cały dzień był bardzo wilgotny, mżyło przed południem, a o 4 nad ranem padał rzęsisty deszcz- tak więc ogródek zajmuje się sam sobą.
Może z ciekawości i z nudów rozkopię diagnostycznie dołek na rabacie, żeby sprawdzić głębokość nawodnienia
Ja niedawno wyciągnęłam z szafy swoje stare spodnie, w których chodziłam na studiach i sprawdzałam, czy się mieszczę.
Mróweczko, mnie też kiedyś bardzo bawiło ubieranie choinki, rozbieranie jakoś mniej.. OD pewnego czasu w ogóle mi sie nie chciało tego robić i wkręcałam w to Siostrę- tym bardziej, że zawsze jak ubrałam to się okazywało, że źle
Teraz to będzie pierwsza nasza w domu, więc siłą rzeczy jakaś to atrakcja będzie- jedynie ozdób będzie niewiele, ale od czegoś trzeba zacząć
Paweł, wybacz, ale się nie znasz
Dziewczyna na zdjęciu w falbaniastej spódniczce trochę chuda, ale już to zdjęcie w sukience dobre- tak właśnie bym siebie widziała!! Talia, bioderka, szczupłe nogi.. tak, to jest dobre i wniosek jest jeden- czas rzucić czekoladę
.
Ta w ciemnym bikini jest za gruba, ale faceci pewno tego nie widzą, bo im widok biustu wszystko zasłania
GOś, ale trochę się chyba Mężowi chcesz podobać.. czy M nie ma głosu w tej sprawie