Madziu, aż poszłam na stronę Ikei sprawdzić po tej rozmowie tutaj
Faktycznie od czapy.. 150x200, 200x200.. Z trudem znalazłam kilka 200x220
Co masz do białego tel..
Ja nie lubię czarnych, więc mam rzekomo srebrny, ale z białym frontem..i specjalnie taki wybrałam, bo najbardziej mi się podobał taki jasno rozbielony. Zresztą Lumię też miałam białą.
Ja też w telefonie nie robię nie wiadomo czego, poza rozmowami używam aparatu i netu. W pomarańczowej net był mizerny bardzo, przeniosłam się do T.. Wszyscy znajomi twierdzą, że tu jest świetny. Zresztą mamy w domu awaryjnie modem T.. i faktycznie śmiga!
Maili przez tel nie ściągam, bo aż takiej potrzeby nie mam- towarzyskie info moge sobie poczytać wieczorem w domu. Na fejsa nie wrzucam co chwilę aktualizacji bo dla mnie to trochę smieszne "tam byłam, to jadłam"
Akcja z kompem pracowym niepokojąca- tyle włamań na konto
Kasiu, ślicznie to wszystko wyjaśniłaś
Rodzina za oceanem szaleje za jabłkiem, ja miałam spore wątpliwości. Zniechęcał mnie brak kompatybilności i konieczność przejścia całkowicie na jedną stronę mocy, żeby płynnie wszystko działało.. Chociaż, tak jak wspomniałam, ma to swoją logikę, że najlepiej mieć wszystko z jednej rodziny, żeby dobrze ze sobą współdziałało.. jak szampon z odżywką
Metoda budowania marki na symbiozie i pełnej rozpoznawalności jest uzasadniona, a dodatkowo aura wyjątkowości stawia produkt od razu na wysokiej pozycji. Przecież to o to chodzi, żeby każdy marzył i chciał.
Starsze modele telefonów jakoś mnie nie porywały, ale na 5tkę się uparłam i wreszcie mam.. A tak się śmiałam z rodziny "tam", która ustawiała się w kolejce nocą tuż przed premierą
a opowieści Cioci o tym, jak Siostra sobie kupiła telefon i lapka do kompletu, żeby dobrze współpracowały słuchałam z szeroko otwartymi ze zdziwienia oczami, "o co tym ludziom chodzi". Ale jak pobawiłam się trochę telefonem siostry..
Z czystej ciekawości.. Laptopy apple nie mają typowego windowsa.. jak to jest rozwiązane w przypadku, gdy na macbook'u tworzysz jakiś text i wysyłasz do kogoś, kto używa worda- normalnie się wszystko otwiera?
Pamiętam czas, jak moja Siostra pracowała na Viście i miała kłopot z wysyłaniem doc. do osób ze starszą wersją worda- dokumenty się nie otwierały. Jak to jest w przypadku zupełnie różnych systemów
Madziu, ja jestem ciekawa zdjęć bo coś mi sie wydaje, że będzie telefon w tej kwestii bił na głowe mój stary aparat
Moje zdjęcie profilowe jest robione iphonem, po ciemku, na festiwalu światła w Wilanowie, więc warunki do foto trudne..a twarz widać