Gorzaciu..no popatrz..u mnie też piątek, jak się obudziłam
Paweł niech sie nie cieszy, bo jak piątek miał jako pierwszy, to i poniedziałek wcześniej zaliczy
Gosiu- już to opanowałam zeszłej nocy. Zdjęcie próbne ściągnęłam, maila z telefonu sobie wysłałam
Będą ze mnie ludzie
Haniu, humorek w miarę dobry, bo piątkowy
Pomocnik jak się patrzy.. Codziennie tak froteruje podłogę- moja gosposia staranna
Jeszcze go nauczę odkurzać i mogę spocząć na laurach
Chyba nie istnieje takie cos, jak porządny deweloper. Nie buduje się włąsnych majątków uczciwością w budowance
Część naszego osiedla stawiał deweloper.. Jeszcze robiła sie więźba, a on już zaczynał od ziemi styro kleić na zewnątrz..a gdzie czas na sezonowanie budynku, osiadanie przez sezon..
Trzeba mieć albo kogoś na prawdę zaufanego, ale dobrze się znać i pilnować samemu.. Jednak żeby przypilnować, to trzebaby było ekipom patrzeć na ręceJa na etapie kłądzenia wełny na poddaszu byłam na budowie 2x dziennie i kontrolowałam na bierząco, czy szczelnie kładą i wytykałam błedy.
Jak widać przebiegłości zabrakło na etapie łazienek. Nie była jeszcze wtedy uruchomiona woda- a wystarczyło wiadrem wlać wodę i wyszłoby szydło z worka:hammer:
Człowiek mądry po szkodzie.. Co się da poprawimy, z resztą trzeba sie polubić bo na kolejną budowę się nie zanosi- jakos kolektura totolotka nie goni za mną ani w środę ani w sobotę
Inuś- taaakk.. ideał, polecam
Machanie ściereczką perfekcyjne, musimy jeszcze dopracowac odnoszenie na miejsce
Moniśka.. Fanem byłam od pewnego czasu, teraz wreszcie jestem posiadaczem
Robaczek fajnie tłumaczy
Teorię marketingu tej firmy znam od dawna.. swojego czasu się nawet tym interesowałam, ale jakoś to zamknięte środowisko mnie odrzucało, sekciarstwem jechało na kilometr i się broniłam przed tym szpanem na pokaz pt. "mam jabłko nadgryzione, jestem taka fajna"
.
Jakiś czas temu zaczęłam czytać trochę o systemach, wydajności, o zacinaniu sie telefonów itp.. i wyszło na to, że trzeba wstapić do sekty, żeby mieć płynną pracę bez zawieszek. Pobawiłam się telefonami znajomych i stwierdziłam, że to może być ciekawe rozwiązanie. Zobaczymy, czy to będzie dobra zamiana.. z win8 na ios
Śmiać mi się chce, jak się człowiek szybko przyzwyczaja do dotykowych ekranów. Przez chwile używałam mojego tel awaryjnego..nokii stylizowanej na blackberry i dziwiłam sie chwilami, że ekran "nie odpowiada"
Cygusiątko rozbraja i nieustannie śmieszy, chociaż czasem mam ochotę go udusić gołymi rękoma
Paweł, spokojna głowa
Monia kleci post, pali w kominku, zabawia Cygusia.. Muszę niedługo iśc spać, żeby jutro być śliczną- planuję sen dla urody
Jutro impreza w moim nowym miejscu pracy
więć sen musi rozprasować mi zmarszczki