Gorzaciu, ja w domu mam humanistę, bez wyobraźni przestrzennej w dodatku, więc sama rozumiesz..
Planowanie szafy wygląda tak, że ja z przejęciem ustawiam buty w rzędzie, udające granice szafy, macham rękoma, opowiadam.. Moje wysiłki kwitowane są słowami "super, rób tak, żeby było dobrze, ja tego i tak nie widzę"
Zrobiłam więc rysunek przestrzenny zamkniętej szafy i płaski- z projektem półek. Nie wiem czy udaje, ale twierdzi, że rozumie
Niedawna rozmowa o malowaniu salonu. Już..już awantura o kolory wisiała w powietrzu. Zbuntowałam się na wieść o tym, że pół salonu mamy pomalować w jasnym brązie. Denerwowałam się, że okna w kolorze ciemnego orzecha, ciemna podłoga, ciemne meble- a P chce mi wcisnąc brązowe ściany
Iskry latały łącznie z wypominaniem, że jak ja coś wymyslę to jest dobrze, a jak P, to źle.. Na szczęście otworzyłam kolornik farb na necie i okazało się, że ten jasny brąz tak naprawdę jest beżowym..piaskowym kolorem, ewentualnie cafe latte. I weź tu gadaj
Asiu- ja na kolor też się nie mogę w salonie zdecydować, więc zarządziłam, że to P wybiera a ja marudzę. Podoba mi się taki podział ról
Fruziella w sukience prezentuje się cudnie. Lubi chodzić w ubrankach..? Mi też by się taka kiecka na święta przydała
Nie podziwiaj za energię mnie, a siebie! Że też masz siłe wypchnąć się na ćwiczenia.. Ja ćwiczyłam w domu, ale teraz mam tyle innych zajęć, że trudno mi się zmobilizować
Remonty i malowanie to z nudów- za dużo wolnych dni mam
Aguś, wczoraj mnie jakoś nagle napadło, na szczęście dziś już dobrze. Szampan myślisz.. To raczej wino czerwone chyba tak czasem działa
Zresztą nie wiem, bo ja praktycznie alkoholu nie piję..więc się nie mądrzę.
Bura nieźle sie popisała
Cygusiątko postanowiło wprowadzić swoje poprawki w wyglądzie choinki..
Dziarska mina powinna mnie ostrzec, że coś się w głowie tli..
hmm..mnie tu nie ma
ta gałązka ewidentnie tu nie pasuje!
do roboty!
nie muszę chyba mówić, że wczoraj sprzątałam
Spódniczka pod choinką osłania stojak- w nim jest pojemnik na wodę, żeby choinka za szybko nie zrzucała igieł. Miało to zniechęcić Cyguśka przed wypijaniem wody z pojemniczka- zadziałało częściowo.. Jak widac, biedna choinka i tak zrzuca
Miłego dnia! U nas słonecznie