Piotrek, sam pomysł faktycznie ciekawy, jednak chyba nie dla mnie
Ogródek nieduży i są już w nim jakieś materiały- kostka brukowa i piaskowiec. DOjdzie do tego jeszcze drewno na podeście..więc taras powinnam zrobić z czegoś komponującego się- z kostki, drewna..ewentualnie tego udanego drewna. Wydaje mi się, że wprowadzanie kolejnego materiału nie nawiązującego do pozostałych, wprowadzi za duże zamieszanie
Asiu, wzajemnie, pozdrawiam.. Na myśl o 60kg i mnie się łezka w oku kręci
Edytko, my też dla włąsnego spokoju moglibyśmy nic nie robić- jedna decyzja mniej
ale trzeba też w końcu zrobić "coś".. Obecnie jest to wydzielone miejsce z nasypaną tam korą, na której stoją meble.
Marysiu, jakoś nie widzę ani siebie ani P w roli wykonawców szalunków i lania betonu w większych ilościach
Fakt, ścieżki z barwionego betonu sama kiedyś robiłam, drzwi sami zamurowaliśmy, drobne poprawki tynkarskie robimy sami..jednak czasami warto coś większego oddać fachowcom.
Mi i mojemu kręgosłupowi wystarczyła już praca nad trawnikiem
i gdybym miała wybór, to bez wahania oddałabym trawnik w ręce fachowców, rezygnując nawet z satysfakcji, że zrobiliśmy go sami
Martuś, ścieżki same w sobie dośc ciekawe, ale do czego miałyby pasować u mnie
Haniu, odpisałam
BioArt.. pierwszy post Twój, więc rozumiem, że nie wiesz, jak piękne ogrody tutaj są i stąd ta pochwała
. Dziękuję za miłe słowa, staram się stworzyć miejsce sprawiające mi radość.
Mogę podać kilka namiarów na wątki, w których naprawdę wpadniesz w zachwyt
Komu przeszkadzało takie piękne
bezzimie. Śniegu napadało sporo, jeździ się nieciekawie. Fakt- zrobiło się niezwykle urokliwie, ale mam nadzieję, że więcej dostaw w tym sezonie nie będzie..
Jako że nastała zima, to Cygusiek dorobił się kurtki zimowej
Zima nieco rozminęła się z sezonem na choinkę.. Cygusiątko jako tytan pracy zawstydzający nas na każdym kroku- zabrał się za rozbieranie choinki..
ciekawe, czy za rok będziemy mogli mieć szklane bombki, czy nadal konieczne będą plastikowe
Strącanie i ganianie za nimi to norma w ostatnich dniach, teraz jeszcze doszło usuwanie haczyków