Aniu każdego dnia zakwitają kolejne lilijki i liliowce, za chwilę zrobi się naprawdę kolorowo
Geniu muszę pójść zmierzyć wielkość kwiatka, bo nie mam pojęcia, ale jest całkiem spory
Dzwoneczek karpacki powoli odbudowuje się po uszkodzeniach poprzedniej zimy..... ładnie zakwitł, ale nie jest największy....
Jolu no niestety nie padało...... sucho jest potwornie....ziemia dosłownie popiół.... wczoraj podlewało się przez 6 godzin i podlałam tylko połowę ogrodu.....dziś druga połowa
Daluś aż nie wiem co powiedzieć na Twoje słowa...... mój ogród dla Ciebie ideałem
dla Właścicielki bajecznego ogrodu, który jest ideałem ale mnie
Bardzo Ci dziękuję, za tak miłe i ciepłe słowa
Ogród faktycznie kipi kolorami, ja tak kocham najbardziej, chociaż są też miejsca, które mają za zadanie wyciszenie i uspokojenie całości
Takie bardziej spokojne, zielone zakątki. U mnie zawsze wiosna i jesień były bardzo kolorowe, a lato mniej.... ale dzięki posadzeniu sporej ilości lilii i liliowców już i teraz, latem jest kolorowo
Łukaszu delektować się ogrodem pociągając trawkę mówisz...... a wiesz, kurczę, ze nigdy nie próbowałam
Małgosiu lada chwila i u Ciebie pięknie zakwitną liliowce... teraz to idzie błyskawicznie .... każdego dnia nowe kwiaty
Martuś a tam ....padało.... nawet kropelki..... sucho jest tragicznie
Wczoraj troszkę grzebałam się w skalniaczku, ale nic nie mogłam robić, bo aż kamienie osypywały się z suchą ziemią....popiół po prostu.....
Dziękuję za miłe słowa o ogródku
hortensje kwitną, bardzo ładnie, powiedziałabym nawet..... chyba sę przestraszyły, bo jeśli nie zakwitłyby w tym roku, to były przeznaczone na kompost
Lucynko dziękuję
Wiesz u mnie z tymi kwitnieniami to jest tak, że wiosna przychodzi później niz w wielu regionach kraju, ale jak już przyjdzie, to tak pędzi, że błyskawicznie nadrabia opóźnienie
NN
Red Alert
NN
Cote d'Azur
Lilia Królewska
Garden Affaire
Patricia's Pride
NN
Koreus
White Pixels
Italia
Nety's Pride