Julek, ale extra zdjęcia! Dzięki, że mnie na nich nie ma - jestem mega niefotogeniczna
O, są dowody na to, że coś było do jedzenia!
Ewcia, było naprawdę przednio
i pogoda dopisała jakimś cudem!
Naszym dzieciom zostało dokładnie to samo do zaliczenia - będzie dobrze, a nam w końcu emocje odpuszczą
Gat, cieszę się przeogromnie, że po latach wirtualnej znajomości było nam dane się poznać, pogadać, wymienić spostrzeżeniami oraz dojściem do identycznego wniosku w zakresie zapominania nazw gatunków i odmian
To nie starość, a nadmierna ilość roślin w naszych ogrodach - kto by to spamiętał
Zdjęcia świetne! Nie wiedziałam, że robiłaś je w tych momentach - gdybym była świadoma, mój wzrok mniej tęskniłby za rozumem
PanM też ma parę uwag do swojej postury widzianej Twoim okiem
Następnym razem zrobimy ustawki
Ina, dziękuję - jak zwykle nie szczędzisz serdecznych słów
Pogoda dopisała, to i ogród zyskał w odbiorze
Aniu, dzięki za odwiedziny!
Lubczyk posadzę na tarasie, w większej donicy - będzie mu dobrze i mam nadzieję, że na tyle ładnie urośnie, iż będę mogła mrozić zapasy
Miłego wieczoru!
Asiu, było wspaniale - dziękuję za dobre słowo! Cieszę się, że tu zaglądasz
U Ciebie na działeczce wszystko dobrze?
Bogusiu, lubczykowi przygotuję fajne miejsce w części ziołowej tarasu
Nie_dziękuję!
Dipy są bardzo proste:
- jeden to taki a la tysiąc wysp: ketchup bądź pomidorowa pulpa, zmieszane z majonezem light bądź jogurtem i łyżką musztardy Dijon. Przyprawiam grubo zmielonym pieprzem.
- drugi to dip miodowo-musztardowy: musztardę francuską (z ziarnami gorczycy) mieszasz z majonezem light i łyżką miodu. Pieprz.
Nam bardzo smakowało Twoje ciasto rabarbarowe z budyniem - podzielisz się przepisem?
W ogóle, to chyba Ci jeszcze nie mówiłam, że jesteś extra babka... jak sobie przypomnę, co zrobisz w afekcie, to rżę
Iwonko, bardzo fajna - w mojej opinii - jest możliwość weryfikacji naszych wyobrażeń o ogrodzie pochodzących ze zdjęć, z rzeczywistością... wczoraj usłyszałam, że na zdjęciach mój ogród wydaje się o wiele większy
Też masz takie odczucie?