Moni, bardzo, bardzo dziękuję
Pewnie będę tu w ciągu dnia zaglądać, żeby odgonić stres
Musi być dobrze!
Eda, kochana, trzymam kciuki za M. - pierwszy dzień w nowej pracy zawsze wywołuje lekką nerwówkę, ale wierzę, że dla niego to początek czegoś lepszego
Dziękuję za wsparcie!
Aniu, jesteśmy raczej opanowane - ja z natury taka jestem i raczej do paniki mi daleko, chociaż nie powiem, że nie mam stresu. Nisia też na razie daje radę. Wyjeżdżamy wcześniej, żeby nie ryzykować.
Kopniak i u nas jest tradycją, zatem kochana, do przodu! Niech Agunia i Nisia się trzymają mocno
Doris, piękne dzięki za pamięć - wszelkie słowa wsparcia są naprawdę ważne
Damy radę!
Tu też słonecznie, ale tylko +1st.
Moniko, dziękuję za obszerny i interesujący wpis
Dziś czas wstać do pracy - dasz radę? Dzień zaczął się pięknym słońcem, więc powinien przynieść dobry nastrój.
My w atmosferze maturalnej przez najbliższe tygodnie - stresująco, ale i mobilizująco. Poza tym, egzamin dojrzałości się jednak przydaje - młodzi ludzie uczą się, jak dawać sobie radę w życiu, chociażby na rozmowie o pierwszą pracę.
Pięknie napisałaś egzaminy
Mnie aż tak dobrze nie poszły, ale i tak jestem zadowolona.
Ten rocznik pisze ostatnią maturę w starej konwencji programowej, więc powinien być przystępny.
Co do gotowania, to pogadamy. Powiem Ci, że w dzisiejszych czasach warto korzystać z inspiracji z kilku najlepszych blogów kulinarnych, chociaż sama zbieram książki kucharskie, bo uwielbiam je mieć i do nich zaglądać.
Dobrego dnia i dzięki za wsparcie!
Ula, masz dobry aparat fotograficzny, więc jestem przekonana, że z każdym zdjęciem nabierzesz doświadczenia. Ja instrukcję czytałam, ale podczas fotografowania kieruję się preferencjami światła oraz intuicją.
Zajrzę do wcześniejszych Twoich zdjęć i pogadamy.
Pozdrowienia!