Dobry wieczór!
I dotrwaliśmy do piątku! Piąteczek, piątunio
Weekend czas zacząć! U nas leci Lista z Niedźwiedziem, winko nalane, Forum odpalone i lektura Monty Dona też czeka
Cześć
Aguś!
Dzięki za ciekawą refleksję, nie miałam pojęcia, że pochodzisz z tak muzykalnej rodziny!
Szkoda, że nie wyszło ze szlifowaniem talentu, ale kto wie..może jeszcze do tego wrócisz? Nigdy nie wiadomo, kiedy nas dopadnie chęć rozwijania pasji, które drzemią gdzieś w środku..tak jak fotografia, projektowanie zieleni i inne
Turniej w Londynie nabiera rumieńców, jutro półfinały! Rozpędzony FedEx wczoraj rozjechał Murray'a w świetnym stylu, dzisiaj wygrał Djoko i przypieczętował panowanie jako nr 1 w tym roku..ale w przyszłym Roger go dopadnie
Dalu, witaj! Bardzo lubimy oglądać tenisa z M, niestety sami nie gramy..tak wyszło
Ale gratulacje dla Ciebie i zdolnych pociech! Niesamowite, ile udało im się osiągnąć
Kubot świetnie sobie radzi w Londynie ze szwedzkim partnerem w duecie, oby tak dalej!
Muzycznie się pewnie różnimy, ale jak pięknie! Zauważyłam, że z wiekiem dojrzewam też muzycznie i gusta ewoluują..kto wie, czego będę słuchać za 20 lat?
Zgadzam się, że niektóre zdjęcia na Forum są naprawdę fenomenalne! Widać pasja ogrodnicza wyczula nasze zmysły na piękno i idzie w parze z rozwojem innych zainteresowań
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkich fanów tenisa w domu
Januszu, zgadzam się, teledysk robi wrażenie - świetny pomysł
Iwonko, niech Cię uścisnę mocno, kochana!!!
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że czujesz tego bluesa!
Lights to klasyk nad klasykami. Byliśmy kilka razy na ich koncertach, w tym na trasie z orkiestrą symfonicznę i ten wykon
Lights zapamiętam do końca życia
W ogóle to nasza przygoda z Archive zaczęła się 4 lata temu, gdy po usłyszeniu w radiu
Bullets kupiliśmy bilety na ich koncert w Poznaniu kilka dni późnej. Od tamtej pory byliśmy na 8-9 koncertach te grupy, w tym na fenomenalnym występie na WrocLove na Wyspie Słodowej, kilku w Niemczech i w Londynie.
Na żywo są nieprawdopodobni... jest wszystko: muzyka najwyższych lotów, melodyjne wokale, chemia z publicznością, spektakl, atmosfera i te niepokojące dźwięki...no magia. Choć bliższe są mi płyty sprzed 2 lat, jestem bardzo ciekawa albumu
Restrictions i kolejnej trasy.
Może wybierasz się na jakiś koncert w czasie nowej trasy? Ja już się nie mogę doczekać!
Sieriko,
wszystkiego co dobre, słucham i ja
Jak dobrze, że jest w czym wybierać
Teraz u nas gra Jack White,
Would you fight for my love?
Zanim będą kolejne, ostatnie foty z minionego weekendu...