Aguś-jak tam Twoje zaległości domowe? u mnie wczoraj i dzisiaj deszcz a więc całe sterty prania wreszcie doczekały się prasowania i ulokowane zostały w swoim miejscu przeznaczenia
Doroto-na niegotowanie też znalazłam sposób
Przygotowując obiad,robię jak dla drużyny piłkarskiej
a potem mrożę i w sumie gotuję obiady najwyżej 10 razy w miesiącu.
Marysiu-gdybym to ja wiedziała jak ta róża ma na imię
postaram się odszukać.Jakoś nie trzymają mi się nazwy
Alinko-dziękuję,to prawda,że dzięki naszym koniom możemy cieszyć się takimi widokami.
Dalu-
i ja wreszcie doczekałam się wielkiego NIC,od wczoraj pada,ogród podlewa się sam a ja wreszcie mogę dom doprowadzić do porządku.
Pawełku kochany w różance planuję zmienić ścieżkę.która ma biec bezpośrednio przy domu,róże rosnące n
a tle białego muru są bardziej atakowane przez robactwo a po drugie muszę wreszcie zrobić porządek i posadzić tak róże aby wysokie nie zasłaniały tych niskich.
Dorcia-z tą wanną to niegłupi pomysł,już zaczynam główkować jak to zrobić aby oprócz kabiny zmieścić jeszcze wannę
chyba będę musiała wyautować Jasia pralkę
Aniu-i my mamy takie widoki które staramy się jakoś zamaskować i też sadzimy bzy tawuły aby zasłonić to i owo
Bożenko-w tym roku zapach nie jest taki intensywny jaki był w poprzednich latach a to dlatego,że nie posiałam pod oknami maciejki
skleroza nie boli.
Krzysiu-już teraz prawie wszyscy przyzwyczaili się do widoku róż w lesie,nawet leśnicy przestali się dziwić
Ewo-całe szczęście,że igliwie jest pod nosem bo tak to nie czym bym ściółkowała.
Gosiu-jak zawsze potrafisz dowartościować człowieka za co
ale ja jestem realistką i swoje wiem
Tobie nie dorównam nigdy
Geniu-dzięki
Zaskoczyła mnie dziś pewna wiadomość i szczerze powiedziawszy nie wiem czy mam się śmiać czy płakać,czy cieszyć się czy smucić
W przyszłym roku w lutym zostanę
prababcią.Na dzień dzisiejszy jestem tą wiadomością załamana i nic na to nie poradzę,że nie potrafię wykrzesać ze siebie krzty radości
Prababcia kojarzy mi się ze schyłkiem z przemijaniem,chyba teraz i mnie dopadnie depresja
chyba się