Haniu- piątkowe
dzieńdoberek..a tu nie dość, że piątkowe, to jeszcze
ostatnio-dniowe-w-pracy-przed-urlopowe
Nieco mniej skwaru przydałoby się chyba na czas widłowania, bo mi się współpracownik będzie buntować
Słoneczko przyjemnie przypieka w plecy, za oknem 32* ale nie jest u nas parno..może u Ciebie zbliża się burza
Mnie wczoraj deszcz bardzo oszukał.. bardzo.. więc dziś rano zrobiliśmy z Cygusiem rundkę z wężem.
Cyguś daje mi chyba do zrozumienia, że czas coś kupic i posadzić- nowy dołek już jest
coś czuję, że widłowanie w jego towarzystwie to będzie czysta przyjemność
Pies na miarę ogrodnika- uwielbia babrać się w ziemi- lepsze to niz ogryzanie roślin
Kubuś wybiera sobie sam zabawki..
On woli konewki- co jest urocze i przezabawne
, Cyguś zapałał namiętnością do węża ogrodowego. Zabawki oczywiście ma- najbardziej działa na niego pluszowy misiek, lubi też moje kapcie. Piłką niezbyt się bawi- ale mamy jedynie tenisową w domu..Może kupię mu taką psią z wypustkami, która sama trochę podskakuje- jego fascynuje wszystko co się rusza, wiadomo. Rewelacja jest, jak jeszcze szeleści- w sumie nie musze zabawek mu kupować, wystarczy siatka plastikowa
Wzajemnie- miłego dnia..i niech nieco się zachmurzy u Ciebie
EDIT..
Paweł- to nie jest ten liliowiec od Ciebie! Ten od CIebie jest rewelacyjny- kwitnie ciągle, pączków ma dużo i jako jedyny z liliowców mnie cieszy
Ten na zdjęciu ma taki kolor różówo-majtkowo-łososiowy i rozważam polubienie bo kolor i kształt może mało porywający, ale chociaż pączków ma trochę. Zresztą sama nie wiem- kwiaty liliowców niby mi sie podobają, ale coś w samych liliowcach mnie denerwuje- kształt liści może..
Nie da się przejść obojętnie obok tego bukietu
jak byłam mała i widziałam owady z nektarem na nogach- szczególnie trzmiele, to w wyobraźni widziałam je jako misiaczki z baryłkami miodu..coś na miarę Kubusia Puchatka
kręcę się dookoła tego fragmentu i rozmyślam, jak posadzić moje śliczniusie nowe jeżóweczki. Planuję z tyłu za hakone, tylko czy Butterfly Kisses nie będą za niskie
nie mogę się doczekać na pełne otwarcie się Green Eyes- zapowiada się ślicznie