Mirku, ja żałuję bardzo, że w czasie, gdy byliśmy na etapie elektryki, mój nieżyjący już Tata- elektryk, czuł się bardzo źle i musiałam zdać się na kogoś obcego..a wymyślanie instalacji to była głównie moja rola. Nie wymagajmy za dużo od młodej (wtedy) dziewczyny w tej kwestii
U nas byłoby-chyba- o tyle ciężko z czujką ruchu, że pirwszy stopień jest w salonie
Neluś..nic nie mów o przymrozkach.. Byłoby mi strrrasznie przykro stracić np te pączusie na azalkach wielkokwiatowych..
Daj znać, jak wypadła kontrola na działce- oby przymrozek szkód nie narobił!
Dziś zamówiłam kosiarza
Trawa z daleka wygląda nieźle, jednak z bliska nadal rozczarowuje. Dosiewki powoli kiełkują, ale mizernie- co się dziwić, skoro takie temperatury panują nocami
boję się sprawdzać prognozy na majówkę..oby było w miarę ciepło i bez deszczu całymi dniami
Mam zamiar zając się tym odcinkiem..
wyrobić ładne łuki- jednak z ekobordów. DO kostki daleka droga, a obecny widok mnie denerwuje
Trawa wygląda lepiej, niż kilka tyg temu- zieleni się, zarasta, dosiewki startują..jednak nadal to obraz nędzy. Na żywo jeszcze gorzej, niż na foto
Sterta kamieni odłożona po przymiarkach ze ścieżką- dałam trawie szansę na rośnięcie
Może jak sił starczy, to po zrobieniu obrzeży pokombinuję coś z nimi
Troszkę koloru..
Wyczekiwane papuzie powoli sie otwierają
kiepskie temperatury spowodowały jedną fajną rzecz..hiacynty bardzo długo cieszą..
Crimson Sentry
ciekawe, czy w tym roku irysy zakwitną..?
U Kasi RObaczka marudziłam nt mini oczka wodnego- strasznie mnie kusi, żeby spróbować samodzielnie coś maluśkiego zrobić.. Miejsca mało, więc w grę i tak wchodziła jakaś nieduża gotowa forma, do tego kilka kamieni na stercie w roli mini kaskady.
Ciekawe, czy to trudna sprawa- samemu takie coś wykonać.
Muszę o tym poczytać!
poziomki i bratki po swojemu ogródek zasiedlają
pigwowiec coraz bardziej okazały
ciekawa jestem, co tutaj posadziłam. Wiem, że gdzies miały być Virichic ..ale też kupowałam chyba jakieś różowe papuzie.. No nic- będzie niespodzianka
ZMykam do pracy..i trzymam kciuki za pogodę na majówkę!! Oby była dobra- to się tu tło uporządkuje
Miłego dnia!!