Uduszę tego psa kiedyś.. właśnie jednym ruchem brody skasował cały post, gotowy do wysłania
Romciu.. a tak Cie prosiłam o niebojkotowanie
Byłam jednak cały czas obecna przecież..nabiegałam się po zaprzyjaźnionych wątkach, nagadałam.. Ale widzę, że nie chcecie mnie gościć, skoro uparcie paplanie zalecacie przenieść do mojego wątku
Kasiu- jest nowa dostawa
Agnieszko, czy nieszczęśliwa..chyba aż tak to nie..
Nie powiem- dziwne to było nie mieć gdzie paplać..ale realizowałam się u Ciebie
Haniu..zdychanie w kąciku mam chyba już za sobą. Czuję się dziś nieco lepiej, ale to zapewne nie potrwa długo..jutro przecież poniedziałek
Marysiu, Aguś, Madziu-
Dorciu- mi się nie chce jeszcze bardziej, niż Tobie
Czy Cyguś coś zbroił..mój łabądek- ależ skąd
Jedynie zarządził jesienne, natychmiastowe przesadzanie kwiatków domowych
Asiu..no wiesz! Myślałam, że mamy sztamę
Paweł-
Martuśka..przekonałaś mnie
Dorotko
Ewciu..ależ ja zimą na pewno umiałabym sie dobrze bawić.. na takich Seszelach przykładowo
Widzę, że mój wątek już do mnie nie należy.. no bo żeby furteczkę zamkniętą tak wyważać pod osłoną nocy
Nawet sobie człowiek w doła jesiennego wpaść nie może i spokojnie umrzeć na niezwykle ciężkie przeziębienie
Straciłam serce jakoś do tego mojego wątku. Ciemno, zimno, mokro, w dodatku przeziębienie mocno dawało w kość i gadać nie było z kim i o czym
Chciałam sobie po cichutku przeczekać do milszej aury, ale widzę, że Romcia jest innego zdania
Zresztą-czyż mało mnie było na forum..
Wszystkie zaprzyjaźnione wątki obleciałam, nagadałam się za wszystkie czasy
Cały weekend u nas pada deszcz..trochę szkoda, że nie w tygodniu, tak by fajnie było- móc wybrać się na spacer do pobliskiego lasu, który się urokliwie przebarwia.
Dziś zrobiłam krótki obchód ogródka- nawet ładnie jest.. Deszcz podkreślił wszystkie kolory i pięknie je wysycił.. Jest bordowo, żółto, brązowo.. nawet ścięte mrozem na czarno główki jeżówek ładnie wyglądają.
Zdjęć jednak nie mam żadnych
Jakoś na spacer z aparatem w deszczu ochoty zabrakło. Za to jest Cygusiątko..
Biedny nudził się przez tą pogodę- ja się zbuntowałam i nie chciałam z nim wychodzić, więc on sam robił tylko szybkie wypady toaletowe- jakoś mniej bawi go ogródek na samotnych obchodach
No rzep normalnie
W czasie deszczu dzieci się nudzą