Haniu, sam pomysł nocowania, żeby pobiesiadować jest oczywiście dobry, ale niezbyt mi odpowiada....->
Ja strasznie chrapię
A serio mówiąc.. Najpierw w ogóle nie brałam pod uwagę wyjazdu, ale po Markity wpisie o tym, że mam wyciągnąć wnioski, że mnie tak namawia i takie tam.. no musiałam się złamać. Wstyd byłoby się tak upierać.
Jadę więc, ale nocowania nie planuję. Jeszcze się zobaczy, jak to będzie z tym powrotem...
Agnieszko, widzisz, jak ja się tu wybijam na popularnośc, jak nic ściankę dla mnie trzeba będzie przygotować
Smuci mnie bardzo fakt, że tak się sama dołujesz..bo to właśnie wynika dla mnie między słowami.. Agnieszko- wątpienie w siebie, dlaczego?! Oczywiście trudno być ciągle z siebie zadowolonym, ale czy Ty przypadkiem nie za wysoko stawiasz sobie poprzeczkę i za dużo od siebie wymagasz.
ja dla siebie bywam najczęściej srogim sędzią i nie wybaczam sobie pewnych błedów, które dla otoczenia przechodzą bez echa..ale wiem też, jak to jest dołujące na dłuższą metę. Praca też zapewne nie wpływa na poprawę humoru..
Oj Aguś, oby wiosna podniosła na duchu
Haniu.. takie życzenia w moim wiosennym wątku
że też Cię płatek śniegu z jasnego nieba w nos nie trafił
Gosiu, nie z jednym rodkiem, a z dwoma i jedną azalką.. W międzyczasie przypomniało mi się, że potrzebuję też dwie kosówki Humpy lub podobne..i może uda się upolować derenia kanadyjskiego
Jedno wiem- na pewno nie wrócę z różą
Spotkania bardzo miłe, jednak ja zawsze preferuję te w mniejszym gronie.. Tutaj ilość osób nieco paraliżująco działa, ale przykleję się do znajomych i może jakoś przetrwam
Zobaczymy, jak będę śpiewać przed wyjazdem- na razie bardzo się cieszę, że się zdecydowałam!
Krzysiu,,gdzieżbym śmiała Hanię odstręczać.. i że ja skąpię swojego towarzystwa..
nie przeceniałabym tak swojej na zlocie obecności
- Już o
celebryctwo zostałam posądzona, teraz to..
Ja również jadę zainteresowana drobnym iglakiem i kwasolubami.. To co..3mamy się razem- miejscówka w samochodzie jest
Ostatni weekend karnawału- macie jakieś extra plany.. Ja żadnych.. tzn wystarczająco extra jest to, że dzis piątek