Znalazłam jeszcze chwilkę na ostatni wpis przed Świętami
Moni kotlety różane oraz wszelkie inne powrócą zaraz po Świętach
, a o szkole też już nie chce mi się gadać, zwłaszcza w taki dzień. Życzmy sobie, aby nie było gorzej, co w obecnej sytuacji wcale nie jest takie pewne
Monika mam nieodparte skojarzenia jeśli chodzi o roboty klepiące w kółko to samo
, ale Święta idą, nie będziemy o polityce rozmawiać
Dziękuję za zyczenia
, zwłaszcza te, dotyczące deszczu
Marysiu chyba nie mam Srebrników Judasza, nawet nie bardzo wiem co za jedne
, a ciasteczka upiekłaś? Smakowały? bo nic nie pokazywałaś
Ewcia witaj w klubie tych, co mają dość "dobrych zmian"
. Skoro już na studiach, to pewnie się "wywinie"
Małgosiu za moich czasów
były licea ogólnokształcące, ale też częściowo profilowane i komu to przeszkadzało
Dagenhardt mam chyba ze 4 lata, ona faktycznie zachowuje taki pokrój, choć też mocno co roku tnę. Niemniej inne cięte mocno róże potrafią wypuścić dwumetrowego pęda, tej się to nie zdarza
Ewa dalsze wspominki już po Świętach, Twoje róże takie nie były, bo... były ładniejsze
Oczywiście, że teraz dzieci są mniej wyedukowane
, w dodatku czytać nie chcą
...
Siberko te telefony i internety
Specjalnie dla Ciebie przewertowałam wszystkie swoje tegoroczne zdjęcia w poszukiwaniu hostowisk i ze skruchą muszę przyznać, że marnie to wygląda
. W sensie zdjęć oczywiście, bo hostowiska są, a jakże, całe trzy
, ale ponieważ ciągle przerabiane, część host dorosła, a część nówki świeżo sadzone - wszystko razem nie wygląda tak jakbym chciała i pewnie dlatego na zdjęciach głównie pojedyncze hosty
No bo co może być ciekawego w na przykład takim miejscu
Jesienią zrobiłam tam całkowitą demolkę i dosadziłam jeszcze 4 hosty od Marty
, może za 2 lata będzie coś widać
Aniu bardzo dziękuję za życzenia i piękną, nastrojową kartkę
, szkoda, że za oknem wiosnę mamy
Dopiero od wczoraj mój domek dostał dekoracje świąteczne oraz choinkę. Moje obawy, że koty mi ją zdemolują okazały się lekko przesadzone
drugi tymczasem kontrolował dekoracje na stole
O tym, co za oknem nie będziemy rozmawiać
Wszystkim odwiedzającym mój wątek życzę spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt, a w Nowym Roku, żeby nam się wszystkie ogrodnicze marzenia spełniały