Dzień dobry! Ależ gości!
Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuję za tak wiele pozytywów pod adresem naszego ogrodu
Mam cichą nadzieję, iż odcinek będzie ciekawy, a przede wszystkim, że będziecie mogli zobaczyć go niemal na żywo - zawsze to nieco inna perspektywa, niż ta ze zdjęć.
Krzysiu, dziękuję
Czy nie doceniam własnego ogrodu? Wiesz, że bardzo to miejsce kocham, ale czasem wydaje mi się, że coś innego jest modnym, poszukiwanym i pokazywanym... jednak w różnorodności jest przecież piękno - jakże nudno byłoby, gdybyśmy nasze zielone zakątki urządzali według jednego obowiązującego wzorca...
Wiem, że ekipa była u Alinki... wydaje mi się, że na FB widziałam też zdjęcia z ogrodu Małgochy1960, no i ostatnio słyszałam pogłoski, iż Maja będzie u Babopielki... zapomniałam wczoraj zapytać
Cieszę się bardzo!
Gosiu, dzięki - zapraszam i doczekać się nie mogę spotkania
Na pewno nie wpadniesz w kompleksy - każdy ma swoje rabaty wstydu
i dobrze! Mamy co poprawiać
Asiu, od razu tam celebrytka... na ściankach tylko chudzielce stają - ja się nie nadaję
Dzięki!
Dano, bardzo mi miło - serdecznie dziękuję za dobre słowo!
Romeczko, tak mówisz? Może trochę brakuje mi pewności siebie, ale przecież ciężko w ogrodzie wszyscy pracujemy - każdy z naszych zakątków forumowych warto byłoby pokazać światu
Dziękuję!
Martusia, dzięki, dam znać na pewno
Będzie jeszcze jednak trzeba poczekać na emisję... oni kręcą z dużym wyprzedzeniem...
Mario, cieszę się, że pozytywnie odbierasz nasz ogród! Dziękuję i zapraszam serdecznie
Marku, a to sobie zażartowałeś
Tam specjaliści przecież, a ja czysty amator, w dodatku z krótkim stażem...
Dzięki, że wierzysz w moje umiejętności!
Majutek, news roku?? No, moja kochana, znam lepsze
, ale ok, niech będzie, że w skali lokalnej jest to wydarzenie... no bo dla mnie jest
Dzięki Wam się rozwijam, zmieniam ciągle to i owo, słowem, ogród dzięki forum i interakcji z Wami ciągle się doskonali...
Dla mnie właśnie jest interesujące w przyrodzie, jak zbudowany jest liść, kwiat, kora drzewa, jakie występują kształty, faktury, i jak różnorodność tego wszystkiego można spójnie łączyć... miło mi, że to podzielasz!
Lucynko, emocje były kosmiczne, ale pozytywne - to najważniejsze... dzięki!
Haneczko, dla nas ogród zielono-zielony jest atrakcyjny, ale większość osób szuka łanów ukwieconych rabat, wielkiej różnorodności bylinowej, dużo większych przestrzeni... u mnie jest ciut inaczej, no i cóż, ciesze się, że poza mną, komuś jeszcze może się podobać... Dzięki!
Dorotko, zmartwiłaś mnie swoim zdrowiem! Życzę szybkiej rekonwalescencji...
Dziękuję za słowa wsparcia - mam nadzieję, że odcinek się spodoba
Aneczko, oj, działo się wczoraj - chodziłam tak nakręcona, że wieczorem padłam po 21ej, co do mnie niepodobne...
Emocji mnóstwo, ale pozytywnych, zatem pozostaje tylko liczyć na to, by ekipa zmontowała z tego interesujący wizualnie przekaz... ja tez coś tam cały czas klepałam, ale bez wiary w wartość merytoryczną
Dziękuję pięknie!